Menü Bezárás

A kedvezményezett neve: Multi-Cikória Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:  A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” elnevezésű munkaerőpiaci programban nyújtott támogatás 

A képzés elnevezése: Értékesítés haladóknak

A szerződött támogatás összege: 1 735 318 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt várható befejezési dátuma: 2024.06.20

Pályázat azonosítójele: GINOP_Plusz-3.2.1-21 /Gépi azonosító 30851/36/00089

Közreműködő szervezet: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztály

A projekt tartalma:  A GINOP_Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” elnevezésű munkaerőpiaci programban a Európai Szociális Alap+ és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban a foglalkoztatást elősegítő támogatás. Mely tartalmazza képzési költség támogatást, kieső munkaidőre járó bértámogatás, projekt előkészítés költsége, projektmenedzsment, és a szakmai megvalósításban közreműködő munkatársak költségeit.

A finanszírozás célja már meglévő munkavállalók oktatás általi versenyképességének növelése. A képzésbe bevont munkavállalók 80 órás „Értékesítés haladóknak” képzésen vesznek részt. A képzés során a résztvevők megismerik az értékesítés alapvető folyamatit. A vállalat értékesítési mechanizmusába könnyen beilleszthető és napi szinten használható marketing ismereteket sajátítanak el. Megtanulják az eredményes telefonhívások, személyes megbeszélések szervezésének, lebonyolításának, valamint a sikeres üzletek megkötésének és nyomon követésének technikáit.


A projekt címe: Energiahatékonyság és kapacitásbővítés a Multi-Cikória Kft-nél

A kedvezményezett neve: Multi-Cikória Kft.

A szerződött támogatás összege: 103 632 793 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt azonosító száma: 1962543572

A projekt befejezési dátuma: 2023.12.31.

A projekt tartalma:

A meglévő telephelyünkön, 9241 Jánossomorja, Frank utca 19. szám alatt az alábbi fejlesztéseket valósítottuk meg a Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban című, VP3-4.2.1-4.2.2-18 kódszámú felhívás, 1962543572 azonosítószámú projektünk keretein belül:

  • Energiahatékonyságot célzó épületkorszerűsítés (gyárépület felújítása, energetikai korszerűsítése)
  • Eszközbeszerzések a hatékonyságnövelés érdekében (Automata 3-csöves stickcsomagoló, Doboztöltő és peremező automata csomagológép, targonca)
  • Projektünk sikeres megvalósításához szükséges egyéb szolgáltatás igénybevétele (projektmenedzsment, műszaki ellenőri szolgáltatás, projektelőkészítés stb)

A projektben kitűzött célkitűzéseket sikeresen megvalósítottuk, a beruházásunk sikeresen lendíti előre cégünk térnyerését mind a hazai és nemzetközi piacokon. A projekt hozzájárul vállalatunk tartós fejlődéséhez, modernizálásához és energiahatékony működéséhez. A projektben vállalt energiahatékonysági javulást igazoltan elértük. Az utóbbi évek kereslete alapján piaci igény mutatkozott és mutatkozik a gyártási tevékenységünk folyamatos modernizálására, gyorsítására, optimalizálására. A fejlesztésnek köszönhetően egy olyan fejlett technológiát tudunk meghonosítani, melynek célja az egészséges és helyi élelmiszerek előállításának javítása és a fenntarthatóság megőrzése. 

Az eszközbeszerzésekkel haladó technológiák felhasználására nyílt mód, ezentúl a technológia fejlődést hozó eszközbeszerzések mellett épületenergetikai fejlesztéseket, a telephelyünkön működő ingatlan komplex korszerűsítését valósítottuk meg ezzel is növelve működésünk hatékonyságát. A beruházás hozzájárul a folyamatosan erősödő piaci pozíciónk megerősítéséhez, amelynek szembetűnő eredményeként számos új termékünk kerül ki időről-időre a polcokra valamint nemzetközi és hazai kiállításokon is részt vesz vállalkozásunk. 2022-ben elnyertük az Érték és Minőség Nagydíjat, amely egy olyan elismerés a vállalkozásunk életében, amely igazolja, hogy az eddig elvégzett munkánk eredményes és jó úton haladunk céljaink megvalósításáért.

A Multi-Cikória Kft. megkezdi az EXP2020-NEP-000202 azonosítószámú, „Exportfejlesztés a Multi-Cikória Kft.-nél” című projektjét.

Támogató: HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.

Szerződött támogatás összege: 30.000.000 Ft

A projekt tartalma:

Cégünk nyitni szeretne a környező piacokra, illetve megerősíteni pozícióit a már meglévő piacokon. Ehhez a két fő eszköz: nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításokon való részvétel és marketingkampány keretében online jelenlét növelése.

2022. november 30-ig cégünk 5 db külföldi, nemzetközi kiállításon kíván részt venni kiállítóként. Tervezett célországok: Hollandia, Lengyelország, Oroszország, Spanyolország, Szerbia, Egyesült Arab Emírségek.

A kiállítások és marketingkiadások költségei mellett külpiaci munkatársaink megvalósítási időszakra szóló bértámogatása is a projekt részét képezi.