Menü Bezárás

Adatvédelem

Jelen adatvédelmi szabályzat tájékoztatást nyújt az Ön személyes adatainak alábbi weboldalunkon történő kezeléséről: www.multicikoria.hu

Kiterjed az alábbi közösségimédia-profilokra is:
A Multi-Cikória Kft. Facebook oldala – Maci kávé-Multi Cikória Kft. 

  1. Adatkezelő

Az alábbi társaság végzi az alábbiakban meghatározott összes adatkezelési tevékenységet: 

Multi-Cikória Kft.
Székhely: 9241 Jánossomorja, Franck u. 19.
Telefon: +36-96-565-958
E-mail: info@multicikoria.hu

  1. Adatvédelmi felelős

Az adatvédelmi felelősünk készséggel megválaszolja az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó kérdéseit:

Multi-Cikória Korlátolt Felelősségű Társaság

Adatvédelmi felelős
9241 Jánossomorja, Franck u.19.
E-mail: info@multicikoria.hu

  1. A konkrét adatkezelési tevékenységek részletezése

Események és látogatások

A weboldalunkon feliratkozhat eseményekre, illetve látogatásokra. Az Ön által a regisztrációs űrlapon keresztül rendelkezésre bocsátott adatokat a szerződésünk teljesítésére használjuk fel, például az Ön részvételével történő látogatás foglalásához.

Az adatkezelési tevékenység jogalapja az a tény, hogy az adatkezelés egy szerződés teljesítéséhez, illetve megkötéséhez szükséges (GDPR, 6. cikk 1 b) bek.). A regisztrációs űrlap kötelező mezeiben megadott adatok eseményen, illetve látogatáson való részvételhez szükségesek (azaz a szerződés létrejöttéhez szükségesek). Ha Ön nem adja meg ezeket az adatokat, nem vehet részt az eseményen, illetve látogatáson.

Ügyfélmegtartás / Hasonló áruk és szolgáltatások hirdetése

Amennyiben ehhez hozzájárul adatait hirdetési célra is felhasználjuk, (például a meglévő ügyfélkapcsolaton alapuló saját hasonló áruk és szolgáltatások levélben küldött hirdetése vagy direkt marketingje céljából).

Ezen adatkezelési tevékenység jogalapja az Ön hozzájárulása (GDPR, 6. cikk 1 a) bek.) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 3. § 7. pontja. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja, vagy ingyenesen tiltakozhat ezen adatkezelési tevékenységekkel szemben, például az „Adatkezelő” részben meghatározott kapcsolattartási adatokon keresztüli, velünk való kapcsolatfelvétellel.

Promóciók: Sorsolások / hűségprogramok / egyéb promóciók

Ha sorsoláson, hűségprogramban vagy egyéb promócióban vesz részt, az Ön által megadott adatokat csak a promóció szervezéséhez használjuk fel, ha nem adott további hozzájárulást egyéb adatkezelési tevékenységekhez (például a hírlevelünk küldéséhez).

Az adatkezelési tevékenység jogalapja az a tény, hogy az adatkezelés egy szerződés teljesítéséhez, illetve megkötéséhez szükséges (GDPR, 6. cikk 1 b) bek.). A regisztrációs űrlap kötelező mezeiben megadott adatok promócióban való részvételhez szükséges (azaz a szerződés létrejöttéhez szükséges). Ha Ön nem adja meg ezeket az adatokat, nem vehet részt a promócióban.

Kapcsolat / visszajelzés

Ön űrlapon vagy emailen keresztül léphet kapcsolatba velünk. Az adatait az Önnek címzett válaszlevélhez használjuk fel. Ezen adatkezelési tevékenység jogalapja az Ön hozzájárulása (GDPR, 6. cikk 1 a) bek.).

Hírlevél

Feliratkozhat e-mail-hírlevelünkre. Az adatait az Önnek címzett e-mailek küldéséhez használjuk fel, és annak értékelésére, hogy milyen e-maileket nyitott meg. Ezen adatkezelési tevékenység jogalapja az Ön hozzájárulása (GDPR, 6. cikk 1 a) bek.). Bármikor visszavonhatja a jövőbeli adatkezeléshez való hozzájárulását, például a hírlevelünkben szereplő „leiratkozás” linkre való kattintással.

Szerver naplók

A weboldalunk látogatásakor az adatokat szerver naplófájlokban kezeljük. Ezen adatok az Ön által használt eszközből származnak és tartalmazhatnak személyes adatokat. Különösen az alábbi adatokat kezeljük:

  • Az Ön által használt eszköz operációs rendszere
  • Az Ön által használt böngésző
  • Az Ön szolgáltatójának neve 
  • Az Ön IP-címe
  • A hozzáférés napja és időpontja
  • Látogatott oldalak és keresési kifejezések (adott esetben)
  • Az Önt a weboldalunkra irányító weboldal (közvetítő)

Ezen adatkezelési tevékenység szükséges a weboldalunk üzemeltetésének biztosításához, a weboldalunk tartalmának optimalizálásához és megvalósításához, illetve kibertámadás esetén a szükséges adatok állami szervek részére történő továbbításához. Ebből is ered az adatkezeléshez fűződő jogos érdekünk. Ezen adatkezelési tevékenység jogalapja a jogos érdekünk (GDPR, 6. cikk 1 f) bek.).

Ezeket az adatokat rendszeresen, 14 nap elteltével, a visszaélés esetén a közigazgatási, illetve peres eljárás befejezését követően töröljük.

Nyomon követés és sütik

Weboldalunk sütiket és hasonló technológiákat alkalmaz az Ön által használt eszközre vonatkozó adatok tárolására, illetve az alábbi célokból fér hozzá az ilyen adatokhoz:

  • Weboldalunk üzemeltetése
  • Analitika és személyre szabás – Nyomon követés
  • (Re)marketing / adatmegosztás harmadik felekkel

Weboldalunk üzemeltetése

Sütiket és hasonló technológiákat alkalmazunk a weboldalunk bizonyos funkcióinak biztosításához. Ez feltétlenül szükséges a weboldalunk üzemeltetéséhez. Ezáltal például

  • Elmenthetjük az Ön által választott nyelvet a weboldalunkon és hasonló beállításokat a legközelebbi látogatásáig.
  • Eloszthatjuk a weboldalunkra érkező kéréseket több webszerveren (terheléskiegyenlítés).
  • A weboldalunkra érkező több kérésnek egységes környezetet (munkamenetet) tudunk biztosítani, hogy támogassuk a weboldalunk bejelentkezéssel biztosított részeit, illetve a megrendelési / fizetési folyamatokat.
  • Elmenthetjük az Ön hozzájárulását a nyomkövetési eszközökre vonatkozóan, és a választása szerint bekapcsolhatjuk / kikapcsolhatjuk a nyomkövetési eszközöket.

Az ezen adatkezelési tevékenységekhez fűződő jogos érdekünk a weboldal folyamatos használhatóságához fűződik és ahhoz, hogy biztosítsuk a felhasználói interakciók hitelesített felhasználóhoz való tényleges kapcsolódását.

Ezen adatkezelési tevékenység jogalapja a jogos érdekünk (GDPR, 6. cikk 1 f) bek.).

Analitika és személyre szabás – Nyomon követés

Sütiket és hasonló technológiákat alkalmazunk a weboldalunkon való felhasználói viselkedés értékeléséhez és az ez alapján történő alakításához.

Feltéve, hogy ehhez Ön hozzájárulását adta, minden alkalommal, amikor használja a weboldalunkat, az Ön által használt eszközre és az Ön által használt böngészőre (a weboldallal kapcsolatban) vonatkozó adatokat kezelünk. Például megállapíthatjuk, hogy a weboldalunkat milyen nyelvi beállításokkal, okostelefonnal vagy asztali számítógéppel, illetve melyik országból használja.

Ezenfelül adatokat kezelünk arról, hogy hogyan használja a weboldalunkat, például Önt honnan irányítják a weboldalunkra, milyen időtartamig használja a weboldalt és milyen utat jár be az egyes aloldalakon. Például rögzíthetjük, hogy keresőprogramon (ha igen, milyen kifejezéssel) vagy hirdetésen keresztül érkezett a weboldalunkra, milyen időtartamig böngészte egy adott oldal tartalmát és összesen hány oldalt látogatott meg.

Ezeket az információkat ahhoz használjuk, hogy elemezzük a felhasználók viselkedését a weboldalunkon és ennek megfelelően optimalizáljuk a weboldalt. Bizonyos esetekben a weboldalunkról különböző verziókat készítünk, amelyeket egyedi felhasználóknak, illetve felhasználói csoportoknak kínálunk, és sütikkel, illetve hasonló technológiákkal értékeljük az adott verzió használatát.

Ezen adatkezelési tevékenység jogalapja az Ön hozzájárulása (GDPR, 6. cikk 1 a) bek.) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 3. § 7. pontja. Bármikor visszavonhatja, illetve módosíthatja a jövőbeli adatkezeléshez való hozzájárulását a nyomkövetési beállítások módosításával. Ezen túlmenően módosíthatja a sütikre és hasonló technológiákra vonatkozó böngésző beállításokat.

Az alábbi termékeket használjuk elemzés és személyre szabás céljából:

Google Analytics / Google Optimize

A Google Analytics és Google Optimize szolgáltatásokat a Google Ireland Limited nyújtja (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írország; „Google”). A Google a megbízásunk alapján kezeli az Ön adatait (adatfeldolgozó). A Google Analytics és Google Optimize konfigurációnk nem teszik lehetővé a Google számára, hogy a Google Analytics és Google Optimize szolgáltatásokon keresztül gyűjtött adatokat felhasználja a Google termékek és szolgáltatások fejlesztése céljából.

Itt bővebb információt talál a Google Analytics által használt sütikre és tárolási idejükre vonatkozóan. A Google Optimize a Google Analytics által beállított sütiket is használ (az itt található dokumentációban talál erre vonatkozó információt).

(Re)marketing / adatmegosztás harmadik felekkel

Sütiket és hasonló technológiákat használunk, hogy értékeljük a hirdetési kampányaink elérését és azt, hogy a hirdetési kampányainkon keresztül a weboldalunkról értesülő felhasználók hogyan használják szolgáltatásainkat. Ezen túlmenően sütiket és hasonló technológiákat használunk a csoportokat (úgynevezett célközönségeket) létrehozni szándékozó felhasználók rögzítésére és e közönségek egyéb online felületen való személyre szabott hirdetéssel való megszólítására.

Ezeket az adatokat harmadik személyek részére is továbbítjuk, akik saját céljaikra kezelhetik azokat.

Ha Ön ehhez hozzájárulását adta, rögzíteni fogjuk, hogy Ön valamelyik hirdetési kampányunkon keresztül jutott-e a weboldalunkra és a weboldal Ön általi használatának módját. Például rögzíthetjük, hogy a hirdetést megtekintett felhasználók mely része használja ténylegesen a weboldalunk tartalmát. Ez lehetővé teszi számunkra a hirdetési költségvetésünk hatékonyabb tervezését és ellenőrzését.

Ezenfelül a weboldalunk felhasználóit úgynevezett célközönségekbe soroljuk. A célközönségek a bizonyos szempontok alapján általunk összeállított felhasználói csoportok (például a receptek kategória oldalaira látogató összes felhasználó). Ha egy célközönség felhasználói egyben marketingpartnereink felhasználói is, ezeket a felhasználókat a marketingpartnerek felületén keresztül külön-külön megszólíthatjuk hirdetésekkel (remarketing). A marketingpartnerünk az általa birtokolt, a saját, valamely célközönségünk részét képező felhasználóira vonatkozó információkat felhasználhatja ahhoz, hogy hirdetési célból hasonló felhasználói csoportokat javasoljon nekünk.

E célból tájékoztatjuk marketingpartnereinket arról, hogy Ön ellátogatott a weboldalunkra és hogy ellátogatott-e az általunk meghatározott oldalakra, vagy végzett-e egyéb tevékenységet (például regisztrált fiókot). A marketingpartnereink ezeket az adatokat saját célra is felhasználhatják, például az Ön profiljának további személyre szabásához a saját felületeiken.

Ezen adatkezelési tevékenység jogalapja az Ön hozzájárulása (GDPR, 6. cikk 1 a) bek.) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 3. § 7. pontja. Bármikor visszavonhatja, illetve módosíthatja a jövőbeli adatkezeléshez való hozzájárulását a nyomkövetési beállítások módosításával. Ezen túlmenően módosíthatja a sütikre és hasonló technológiákra vonatkozó böngésző beállításokat.

A marketingpartnereink független adatkezelők a saját céljaikra történő adatkezelés vonatkozásában. A marketingpartner is nyújt Önnek adatvédelemre vonatkozó tájékoztatást.

Az alábbi termékeket használjuk (re)marketing célból és az alábbi harmadik személyekkel osztunk meg adatokat

Facebook Pixel

A Facebook Pixel szolgáltatást a Facebook Ireland Limited nyújtja (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour Dublin 2, Írország; „Facebook”). Itt bővebb információt talál a Facebook Pixel szolgáltatásra vonatkozóan. Kérjük, hogy tekintse át a Facebook Adatvédelmi Szabályzatát.

Google Ads / Doubleclick

A Google Ads / Doubleclick szolgáltatásokat a Google Ireland Limited nyújtja (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írország; „Google”).  Itt bővebb információt talál a Google által használt sütikre vonatkozóan. Kérjük, hogy tekintse át a Google Adatvédelmi Szabályzatát.

Google Floodlight

A Google Floodlight szolgáltatást a Google Ireland Limited nyújtja (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írország; „Google”).  Itt bővebb információt talál a Google által használt sütikre vonatkozóan. Kérjük, hogy tekintse át a Google Adatvédelmi Szabályzatát.

The Trade Desk Pixel

A Trade Desk Pixel szolgáltatást a UK Trade Desk Ltd. nyújtja (10th Floor, 1 Bartholomew Close, London EC1A 7BL, Nagy-Britannia; „The Trade Desk”). Kérjük, hogy tekintse át továbbá a The Trade Desk Adatvédelmi Szabályzatát (többek között a sütik tárolási idejére vonatkozó információkat) és vegye figyelembe a The Trade Desk általi adatkezelés elutasításának lehetőségét.

Facebook-oldal

Mi üzemeltetünk Facebook-oldalt. A Facebook-oldal szolgáltatást a Facebook Ireland Limited nyújtja (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour Dublin 2, Írország; „Facebook”). A Facebook-oldal használata során a Facebook személyes adatokat kezelhet, amely adatkezelésért a Facebookkal együttesen vállalunk felelősséget. Ezen közös adatkezelésre a Facebook „Oldalelemzések funkció adatkezelői függeléke” az irányadó.

A Facebook adatirányelve és a Facebook sütikre vonatkozó szabályzata tartalmazza a Facebook-oldalon történő adatkezelésre vonatkozó összes lényeges információt.

Ezek az oldalak maradéktalanul tartalmaznak információt az adatkezeléssel érintett személyes adatok jellegére és terjedelmére, az Ön információhoz, megerősítéshez, kijavításhoz, törléshez, korlátozáshoz, adathordozhatósághoz és felügyeleti hatóságnál benyújtott kifogáshoz való jogára vonatkozóan.

A Facebook-oldalon való adatkezelés jogalapja a mi, a Facebook és ügyfeleinek jogos érdeke, hogy hirdetéseket, ajánlásokat nyújtson és ismereteket és a használati szokásokra vonatkozó adatokat szerezzen (GDPR, 6. cikk 1 f) bek.). Ön a Facebook felé tiltakozhat az adatkezeléssel szemben (bővebb információt a Facebook adatirányelvében és a Facebook sütikre vonatkozó szabályzatában talál).

A Facebook adatkezelését nem tudjuk befolyásolni. A Facebooktól nem kapunk olyan adatokat, amelyek alapján beazonosíthatnánk Facebook-oldal felhasználókat, illetve elemezhetnénk a felhasználói viselkedést. Ezenfelül a Facebook-oldal keretein belül nem alkalmazunk olyan saját eszközöket, amelyek lehetővé teszik számunkra az ilyen felhasználók beazonosítását, illetve elemzését.

  1. Hozzájárulás visszavonása (GDPR, 7. cikk 3. bek.)

Ha az adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapszik (GDPR, 6. cikk 1 a) bek.), bármikor visszavonhatja a jövőbeli adatkezeléshez való hozzájárulását. Ön kapcsolatba léphet velünk az „Adatkezelő” részben meghatározott kapcsolattartási adatokkal, illetve élhet a hozzájárulás visszavonásának lehetőségével, amely a konkrét adatkezelési tevékenységgel összefüggésben van meghatározva.

  1. A tiltakozáshoz való jog (GDPR, 21. cikk)

Ha az adatkezelés a mi jogos érdekeinken alapszik (GDPR, 6. cikk 1 f) bek.), Ön jogosult arra, hogy a saját belátása szerint bármikor tiltakozzon az Önt érintő személyes adatok kezelése ellen. Ez a profilalkotásra is vonatkozik.

Ha személyes adatokat marketing célokra kezeljük, Önnek joga van bármikor tiltakozni az Önt érintő személyes adatok marketing célra történő kezelésével szemben. Ez az ilyen direkt marketinggel kapcsolatos profilalkotásra is kiterjed.

  1. Az érintett további jogai

Az Önt érintő személyes adatokkal kapcsolatban az alábbi jogokat is gyakorolhatja:

  • A hozzáféréshez való jog (GDPR, 15. cikk)
  • A helyesbítéshez való jog (GDPR, 16. cikk)
  • A törléshez való jog („az elfeledtetéshez való jog”) (GDPR, 17. cikk)
  • Az adatkezelés korlátozásához való jog (GDPR, 18. cikk)
  • Az adathordozhatósághoz való jog (GDPR, 20. cikk)

Önnek továbbá joga van valamely felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtására (GDPR, 77. cikk).

  1. Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Automatizált, egyedi ügyekben történő döntéshozatalra, beleértve a profilalkotást, nem kerül sor.

  1. Verzióadatok

Utolsó módosítás: 2021. július 2.

Impresszum

Ennek az internetoldalnak az üzemeltetéséért felelős:

Multi-Cikória Kft.
Frank u. 19.
9241 Jánossomorja

Telefon: +36 96 565-958
E-Mail: info@multicikoria.hu

Cégjegyzékszám: Cg. 08-09003888

Cégbíróság: Fővárosi Cégbíróság

Adószám: 11132725-2-08

Az oldal üzemeltetésért felelős: Barna Design Kft.

Az Európai Unió vitarendezési platformot biztosít az internetes megállapodásokból fakadó viták online történő rendezése érdekében. Kérjük keresse fel az alábbi oldalt: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Nem vagyunk kötelesek és nem is vállalunk kötelezettséget részvételre fogyasztói jogviták alternatív vitarendezési eljárásában.

Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot a Multi-Cikória Kft. (későbbiekben „mi”) működteti. Honlapunkon a vállaltunkról, termékeinkről és aktivitásainkról szeretnénk látogatóinkat informálni.
Jelen jogi nyilatkozat honlapunk használatának feltételeiről, szabályairól szól. Bizonyos esetekben más szabályokat is figyelembe kell venni, például a honlapon közzétett felhívások esetében, ilyenkor a további szabályokat az adott helyhez kapcsolódó felületeken tesszük közzé.

  1. Weboldalunk használata

Honlapunk tartalmai saját, otthoni használatra, vagy újságírói használatra felhasználhatók. A honlapon található tartalmak törlése, módosítása, mások általi kereskedelmi forgalomban való használata nem megengedett. A honlapon lévő képek, írások, szellemi termékek és egyéb dolgok a Multi-Cikória Kft. tulajdonát képezik, annak beleegyezése nélkül nem használhatók fel:

© Multi-Cikória Kft.

Minden másfajta felhasználás tilos. Az fentiektől eltérő használat jogi következményekkel járhat.

  1. Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, mozgókép, hang, szoftver és egyéb anyag (továbbiakban “feltöltött tartalmak”) szerzői vagy védjegyjogai a Szolgáltató tulajdonát képezik, vagy a megfelelő tulajdonos engedélyével került a webhelyre.
A Multi-Cikória Kft. előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül Önnek tilos:
a) kereskedelmi célokra használni a webhelyet, illetve annak bármely elemét, tartalmát,
b) annak tartalmát bármilyen online vagy offline felületen felhasználni.